Ytlig...?

Tänkte just på en sak, jag kan inte ha samma tröja 2 dagar på raken!! Jag behöver inte tvätta den efter en gång om ja inte dyngt ner mig men kan inte ha samma kläder!! Är det något fel på mig? Är jag så ytlig eller vad är felet? Vill känna mig fin och fräsch var dag på jobbet! Och NEJ jag ser inget fel på de som har exakt samma kläder 2 dagar på raken, bara Jag som inte vill de... /J

Känner mig Snygg & Glad.

En liten fågel viskade en hemlighet i mitt öra idag, så nu är det bara att hålla tummar och tår för att det blir så :D Det skulle göra mig så lycklig!! Sen att jag känner mig snygg idag är bara ett + i kanten :D /J

Classik Car, Rättvik

Efter 2 dagar i Rättvik är jag tillbax på jobbet. Känns ganska oki då jag har semester nästa vecka oxå :P Det är 1 sak jag ångrar som jag inte gjorde i Rättvik, såg en sån grym lastbil men hann inte ta upp mobilen å fota den :( en riktig USA truck, nos bil, gammal med USA-flagga som motivlack, sååååå snygg!!! Ska googla å se om jag kan hitta dem sedan :D Nu är lunch rasten slut så tillbax till papperna. /J

SurKärring!

Tydligen är de jag just nu! Är sur och vresig. Trött å irriterad. Stör mig på olika personer av olika anledningar. 
 
Jag tror att de som ligger bakom detta är känslan av att jag vill göra SÅ mycket under min Emester vecka. 
Men jag kan omöjligt göra allt jag vill och det som jag tycker är lite jobbigt är när de inte blir som jag tänkte mig heller. 
 
Hade så höga förhoppningar om helgen son som kommer då jag och en vän ska åka till Rättvik men jag har förstått att det blir inte som jag tänkt och trott från början... Men jag har värderat om och tänkerdu mer att de blir va de blir och ja får göra de bästa av det. 
Men jag hade verkligen sett fram emot att klä ut mig i prickiga klänningen :( 
 
Det blir som det blir...
/J  

Heaven Nor Hell

Idag är det min tur, sista arbetsdagen innan 1!!!!!!! veckas semester. För att sedan jobba 1 vecka och på fredagen den 2/8 få räkna ner igen för då ska jag ha ytligare 1 veckas semester :)
 
Är mest glad att jag får någon semester alls, och betald till på köpet :D
 
 
Igår kväll var det dags, änligen har jag naglar igen :D Mjukstartade med enkla helröda men det kommer inte att upprepas utan nästa gång ska jag sätta Ida på prov med något mer avanserat och skoj :P
 
Förkylningen släpper då inte, så det blir en lugn kväll ikväll och eftersom maken min inte vet vad jag gillar för cider eller annat gotta så köpte han bara öl till sig själv igår.... Det tyckte jag var lite lågt.... han vet vad ja gillar då han handlat tidigare och skulle han nån gång lyssna och spara den informationen så skulle han veta säkert.
Men just ikväll blir det film och mys kan jag tänka mig för att ladda inför morgondagen :D
 
 
Önskar alla en fin fredag och bra start på helgen.
/J

RockaBilly!!

Jag vet inte hur och vad, men jag måste få till håret så de passar min prickiga klänning, höga pumps, röda naglar och läppar på Classic Car träffen i Rättvik.
 
Nån som vet hur man kan ha håret?
 
Googlade men hur får man till frisyrerna då?
Ska man ha ett hårband eller en blomma??
Kan ju inte ha mitt långa blonda hår hängandes utan å göra nå alls... går ju inte.
 
Så har någon något förslag så pliiiissss help me!!
 
/J
 
 

Don´t You Worry

Efter en kort men skön promenad igår efter middagen fastnade jag i soffan.... igen. Men jag funderar på om det är anledningen till jag jag somnar så sent sedan när jag lagt mig...
Nedräkningen har börjat till tre olika saker.
Om ca 11 timmar ska jag köra till Ida och äntligen få naglar igen :D
Imorgon går jag på 1 veckas semester.
Och på lördag blir jag med hår :P
 
Alltid bra att ha saker att se framemot till.
 
En kul grej, min vän M har fixat #Instagram. Bättre sent än aldrig! :D
 
 
/J

Sjukis

En förkylning under sommaren är fan värre än under resten av året,
men jag gör allt jag kan för att pigga på min lilla kropp.
Jag äter Ben & Jerry glass,
några chokladbitar i bilen på väg hem från jobbet
och lite extra kaffe var dag :P
 
Längtar så jag nästan blir tokig tills helgen, fick veta att allt går enl planer igår.
Spännande med en make over :D
 
 
Jag måste säga att jag är lite brydd över sonens frågor just nu, han är så nyfiken på vad allt kostar... Han vill veta vad vi gav för husvagnen, hur mycket pappas nya bil kostade. Väntar bara på att han frågar om våra löner.
Det jag ger honom svar på är beloppet på hans egna sparkonto för jag anser att de andra har han inte med att göra så länge det handlar om skryt för kompisarna. Jag kanske gör fel men för stunden känns det rätt.
 
/J

Am I Wrong...

Det blev en helg i Ramsele!!! Ja Ramsele, E4:an norrut, kör av i Bergeforsen för att sedan glida längs Bävervägen i nån timme. Man passerar by efter by, och när man tror man nått slutet av Sverige så kör man 10 min till :P
 
Vi campade hemma hos några vänners föräldrar långt ut i ingenstanns (Strömnäs).
Det var riktigt mysigt, och jag tackar för el och toatillgång :P
 
Fredagskvällen bjöd på en så otroligt god middag! Jag har ätit älgkött 1 gång och det föl mig inte i smaken men denna gången, Marcus och Cissi gjorde ett perfekt jobb med maken. Och vinet jag hade med passade.
Så jag rekomenderar Castelfoute, Amarone Della Valpolicella till M-C marinerat älgkött.
 
Efter en natt i husvagnen åkte vi in till "The City" Ramsele, trodde inte det kunde vara så mycket folk i denna lilla by men jo då. Folkit och biligt :P
 
Efter en titt på bilarna som stod parkerade då det var någon typ av bilträff där, vandrade jag, Cissi och mina små Troll till Cissis salong.
Cecilias Hårdesign.
 
Oliver & Natalie blev friserade och jag drömde mig bort. Så nu är det nästan spikat, på lördag blir det förändring av mitt huvve. Kommer att bli förändrad som jag aldrig tidigare sett ut. Längtar så jag blir tooookig.
 
Lördagskvällen bjöd på Tacos och lite mys, två trötta barn sov strax efter 11. Söndag morgon och vi packa ihop oss för att rulla hem, och självklart har jag dragit på mig en förkylning. Typiskt! Så det blir alvedon lite då och då eftersom jag inte kan nysa/hosta utan att det gör ont i ryggen.
 
Och till nästa glada grej, fick min efterlängtade fråga idag. Ida frågade om jag ville komma och få naglarna fixade. SJÄLVKLART!!!!! Så nu ska jag hitta något sött till lilltösen och på torsdag ska jag få tillbax dom :P Röda tror jag kommer passa inför resan till Rättvik om 1½ v med nästbästa Jenny :P
 
/J

Uncover

Då har "Tant" varit och träffat en sjukgymnast, det var väldigt spännande...
Min smärta var då inget påhitt då hon tom. såg när jag låg på magen hur den muskel som går längs ryggraden var spänd trots att jag låg avslappnad.
Hon masserade, kände att en kota var lite vriden och att en muskel som sitter fast i höftbenet och upp till nedre revbenet var spänd. Muskeln drog ihop sig när jag reste mig ur soffan...
Så där låg jag, hon tryckte så att mina tårar kom.
Hon gjorde riktigt illa mig men efter en stund med truck på samma punkt börja det lätta.
Hon sa då att jag måste komma tillbaka då hon inte ville trycka mer idag.
Sen såg hon att mina ben inte var lika långa längre så då justerade hon det, låter värre än vad det var :)
 
Jag fick en tid på fredag kl 8 så då ska vi göra om samma sak tydligen. Hon sa även att det kunde kännas nu efteråt och jo tack.... har mest ont i nedre ryggen på höger sida och i bakhuvudet och nacken.... hoppas det släpper. Blir till å vila ikväll känns det som. Ta hand om tant-kroppen jag fått.
 
Annars så är jag grymt missnöjd med mitt korta hår, önskar att det var 10-15cm längre. Kan ju inte göra ett skit med det... samma frisyr dag efter dag. TRIST!!!
Så nu tänker jag inte klippa mig innan det blir dop eller Julen närmar sig.
 
Ha en fortsatt trevlig dag.
/J

Lola Montez

I brist på Rubrik skriver jag en låt som jag gillar men funderar på vad den handlar om
då jag inte hör vad de sjunger :/
(ska googla)
 
En uppdatering på ryggen som "tant" har:
Igår när jag precis kommit ut på ön på väg hem så ringer ett okänt nr, det var sjukgymnasten på VC.
Hon sa att hon fixat en tid till mig på onsdag kl 8 :D
 
Så med pajad mage, ingen matlust och extrem tröttnad så har jag nu slutat tagit tabletter för att kunna träffa dom imorn och verkligen visa var jag har ont.
 
Kvällen blir kort och natten lång då jag skulle behöva 12 t sömn för att bli mitt glada charmiga Jag igen ;)
 
På återseende
/J

I Only Wanna Be With You.

Har hittat en ny favvo låt, musik videon måste jag säga är helt värdelös.
Men jag tror att nästan alla har hört låten :)
 
Volbeat - I Only Wanna Be With You.
 
/J
 
 
 
 

Onödigt MEN ack så intressant....

Kan inte förstå hur "Tanten" lyckades med att göra sig SÅ illa i ryggen av att resa sig upp ur soffan?!?!!
1 månad efter "Tants" 25+5 dag ligger hon och ser på Bones i soffan. Hon ska resa sig upp för att gå ut i köket för att fixa kvällsfika och gör då något fel :O
Hon sätter sig lika fort och känner en grymm smärta som känns i högra sidan av ryggen, högra sidan av magen, den strålar sig upp i höger axel och högra sidan av hals/nacke.
"Tant" reser sig upp för att känna om det blir bättre, men inte då. Hennes make ser på henne och funderar på vad hon gör och då börjar hon små skratta utan att veta vad detta kommer att förorsaka.
Hon känner tårarna komma, hon lägger sig ner på soffan, hon ser att magen är helt spänd, varje muskel på högra sidan är så spända som de kan bli men vänstra sidan är avslappnad.
 
Hon ligger en stund i hopp om att de ska lägga sig, försöker fika lite.
Spärtan avtar lite.
 
Hon bestämmer sig för att ta 2 alvedon och krypa ner under täcket.
Men inte blir det bättre av de på 5 min direkt så när hon ligger på sängen, utan någon kudde, vrider sig av smärta, så tar hon "nån" tablett, lägger sig på vänster sida och känner tårarna rinna.
10 min senare är det svart.
 
Hon vet inte om hon somnade eller svimmade.
 
Vaknar upp ca 7 timmar senare, smärtan är kvar.
 
Nu har det gått ca 6 dagar sedan detta hände, smärtan är kvar.
Var 6:e timme sväljer hon 2 Alvedon och 1 Ipren.
 
Efter samtal med sjukgymnast så hör de av sig när de har tid att träffa mig (under v 30!!!!!!)
Men märker jag att jag inte känner av att jag behöver gå på toa så ska jag höra av mig... :O Spännande :/
 
 
Jag TROR att ett UFO har kommit ner till jorden, tagit med mig och bytt ut allt inom mig till en avliden 80 årings.
Kan inte se någon annan förklaring.
 
/J (Tant)

RSS 2.0